Länge sen

Det har både hänt och inte hänt saker. En del skrivs här och en del inte.

Victor har återhämtat sig bra från vattenkopporna. Idag när Silvio skulle lämna Lovisa på dagis lät han fröknarna titta på Victor och säga hur de tror att det ser ut då vi har ltie dålig erfarenhet. Det jag kunnat läsa mig till är att kopporna ska vara torra för att det ska räknas som friskt. Och torra är de ju. Och efter att tre fröknar tittat på honom fick han vara på dagis redan idag, vi tänkte mest att som det ser ut nu kan vi vänta några dagar till. Nåja, det gjorde ju bara alla glada, Victor har varit trött på att inte få vistas bland folk och idag fyllde hans bästis år så det var kul för honom att få vara med och fira.

Idag gjorde vi en deal med Lovisa, sen får vi väl se hur det fungerar. Hon har vägrat sova i sin säng, och vägrat sova vilket har lett till jobbiga kvällar. Jag är helt slut och behöver få lite lugn och ro, just nu känner jag mig bara som världens sämsta mamma för att jag är så trött och grinig. Det går ju tyvärr ut över övriga familjen då jag inte har något osm helst tålamod eller ork.
Dealen är att hon ska sova i sin säng tio nätter. För varje natt får hon ett klistermärke. Till tio kan hon räkna själv och kan därför vara med och hålla reda på resultatet. När hon har tio märken får hon köpa något hon önskar sig i leksaksaffären. Just nu känns det som att jag kommer billigt undan. Hursom är den största vinsten för mig att hon sover bra i sin säng.

Förresten kom det otäckt halsont nu på kvällen, inget jag har ork med. Hoppas att det bara är trötthet eller nåt så att det går över snarast. Midsommar hägrar ju med trevligt umgänge.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0