Hostig natt

Som vanligt när Lovisa är i början av en förkylning får hon hemsk hosta, så även inatt. Hon ville inte alls sova, men var pigg i övrigt. En sväng skulle hon ligga hos mig i sängen med vred sig mest och hostade så till sista hamnade hon på soffan, så även jag. Klockan 6 tyckte hon att hon var nöjd med att sova så hon sprang runt och spelade fotboll. Inte helt lyckat.
I morse pratade vi med henne om att åka och hälsa på Pippi på lördag och nu kändes hon positiv till det och det skulle bli roligt. Victor såg mest fram emot att få åka bil.
Hoppas att lillstumpan mår bra i övrigt, i natt och även på väg till dagis sa hon att hon hade ont i magen, men visade på nedre delen av revbenen på höger sida. Eftersom hon är pigg och verkar fungera tror jag inte att det är något allvarligt. Så vild som hon är kan det nog snarare vara så att hon sträckt sig eller slagit sig. Sen finns det väl inte så mycket som kan göra ont just där? Hon sa att det gjorde ont där när hon hostar så vi får väl se hur hon mår sen i eftermiddag, eller rättare sagt Silvio får se det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0