Sommarens sista suck?

Var det vad vi fick uppleva idag? Vädret har varit helt fantastiskt, strålande sol från en klarblå himmel. Vi hade några bra timmar på utflykt. Resten av dagen har väl varit lite sämre då Lovisa varit vldigt avig på de allra flesta sätt. Utan blöja har hon också varit sen vi kom hem, det är liksom dags att göra det här på riktigt nu, men hur sjutton får man henne att kissa på rätt ställe? Golvet är ju inte så trevligt även om det är där det alltid hamnar.

Nu blir det sova för imorgon väntar en ny arbetsvecka med fruktansvärt tidig uppstigning, väckarklockan är satt till 4:30.

Kommentarer
Postat av: Tella

När Fia och Robin skulle sluta med blöja gjorde jag så att om det kom på golvet så satte jag dem på pottan en stund, bara för att de skulle få känna på att sitta där, även om det inte kom mer, men ibland kom det ju lite till och då brukade jag alltid vara jättenoga med att berömma dem för att det kommit I POTTAn, men också noga med att påpeka att om det kom på golvet så hamnar rumpan på pottan en stund.

Sen är det ju en sak att strunta i det och en annan att inte hinna.

2011-09-05 @ 07:55:21
Postat av: Emma

BVC-sköterskan sa också att man skulle sätta dem på pottan direkt även om de kissat på golvet. Vi försöker, men idag ville inte Lovisa vara utan blöja. Men det kommer.. det blev ju lite blöjavtagningar och kiss på golvet i deras rum nu på kvällen.

Tänkte att hon skulle få köpa lite trosor imorgon som hon valt själv så det kanske käns lite roligt att få ha dem istället för blöja.

2011-09-05 @ 21:07:45
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Tella

Ja så gjorde vi med Fia på sommaren, då sprang hon i klänning och bara trosor och det var ju relativt enkelt att lyfta in ungen i en buske om det knep ;)

2011-09-05 @ 23:12:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0