Bara för att..

..Lovisa fick vara hemma idag på grund av gårdagskvällens feber så var hon ju givetvis pigg som en mört hela dagen. Jag hade ju hoppats att hon skulle sova lite när hon ändå var sjuk, men tji fick jag. Ute blåste man nästan bort så det kändes inte särskilt aktuellt att vara ute heller. Nåja, nu sover hon.. efter mycket om och men.

Idag kom jag på en sak jag vill ha; ett nytt köksbord. Eller jag har ju tänkt på det länge, men inte hittat något så stort jag vill ha för en billig peng. Hos Nina håller de på med förrådsrensning och hon hade sett ett stort bord, tyvärr visade det sig att det var benlöst så då kändes det inte så aktuellt. Annars hade det varit toppen, gratis och allt. Vårt nuvarande köksbord är aningens för litet, det är ju verkligen bara plats för 4 pers och det känns trångt redan nu med 3 pers och Victor som sitter i barnstolen.
Så.. jag kikade lite på IKEA och om jag känner mig lite rik så fanns det ett trevligt bord som har iläggsskivor så att det fungerar för 6-10 personer, det hade verkligen varit toppen. Lätt att bygga ut när man får gäster.

Nåja, nu ska jag sova, det blev alldeles för sent ikväll. Hoppas på lite mindre blåst imorgon så att vi kan gå ut och hitta på något trevligt, jag fick nog idag redan efter morgonracet.

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej hej! Jag har ett gammalt köksbord i mitt förråd som ni kan få ta om ni vill ha det. Har för mig att det även är en iläggsskiva till det. Får absolut plats fler än 4 personer runt det i alla fall. Ni kan alltid komma och titta på det för annars åker det i grovsoporna på fredag veckan som kommer. Vill ni kan ni komma och kolla in det på torsdag för då tar jag ut det från förrådet i alla fall.

2010-05-09 @ 00:46:52
URL: http://queseragun.blogspot.com
Postat av: Emma

Det låter toppen :) Vi kan komma förbi på torsdag och kika på det.

2010-05-09 @ 15:34:28
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0