Passfotografering

Today was the day. Vi skulle fixa pass till Silvio och Lovisa inför vår resa till London. Lite försent och väldigt svettig möttes vi upp hos polisen. Det gick bra att ordna med Silvios pass på en gång, jag fick intyga att han var sig själv eftersom han inte har någon giltig legitimation. För Lovisas passansökan behövde vi vaska fram två vittnen som skrev under att de sett oss skriva under ansökan. Som tur är så ligegr vår arbetsplats bra till så nu har Natha och Linus sålt sina själar till Satan. Typ.
Jag fick tillbaka själv till polisen eftersom Silvios lunch var slut. Ta kort på Lovisa visade sig vara ett helt företag. Hon satt snällt och tyst på pallen, men hon skulle ju gärna titta in i kameran också. Hon verkade tycka att det var en dum idé då det satt en så rolig kvinna på andra sidan luckan och pratade. Hon lyckades säkert ta många snygga bilder på Lovisa i profil. En bild framifrån, hon ser lika mupp ut som hon brukar på kort.

Nu har jag fått luch  och Lovisa har fått mat. Hon sitter i sin babysitter och pratar med djuren. Det nya nu är att göra salivpruttljud med läpparna. Låter knäppt och blir ganska kladdigt, men hon har säkert kul.

Jag hittade även en sminkförvaring på stan. Visar sen när jag gjort iordning. Fick tag io precis det jag sökte¨så jag är nöjd, men fattigare.

Kommentarer
Postat av: natha

Jag skulle ha skrivit något roligare namn! Typ: Olivia Nalen mohahahhaa:)

2008-04-29 @ 21:02:10
URL: http://jagheternathalie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0