Jag vill ha en pedantgen tack!

Jag blir så trött på mig själv eftersom jag tycks ha en total avsaknad av ordningssinne. Eller, nu sa jag fel. Jag kan hålla jävligt bra ordning, men inte hemma. Dessvärre lider nog SIlvio av samma syndrom. Det innebär att vår lägenhet allt som oftast ser ut som ett bombnedslag. Hur jävla svårt ska det vara att hålla lite ordning? Det är just det som är det stora problemet, för är det ordning är det inte särskilt jobbigt att dra ett varv med dammsugaren och dammvippan ibland. För då är det det enda man behöver göra. Nu ska varje sån session föregås av ett par timmar plockand, diskande, vikande, tvättande osv osv. När väl allt det är gjort finns ingen ork kvar till dammsugning osch sånt.

Så hur blir man bättre? Det måste förbättras, det måste vara hur jävla rent som helst här om jag ska kunna ha katt. Då måste det dammsugas och bytas lakan OFTA.
Natha, eller någon annan med avundsvärt ordningssinne, lust att hålla kurs?

Kommentarer
Postat av: Nina

Men ha typ en bestämd dag varje vecka och städa då? Kanske lördag eller söndag, vad som passar bäst med Silvans jobb lixom=) Jag brukar ta lördagförmiddagar=)

2008-08-18 @ 16:08:26
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Jo, jag var bra på sånt innan. Att slå ihjäl bakissöndagarna med lite städning var perfa. Nu vill jag ha det gjort övrig tid. Frå väl ha lite i taget i veckorna. När Silvio väl är hemma på helgerna finns det liksom annat man vill göra än städa.

2008-08-18 @ 16:14:35
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Silvio

Erh.. Vem är "Silvan".

Jag har ett namn, använd det istället för egna påhittade "smeknamn" tack.

2008-08-18 @ 19:09:35
URL: http://fumei.blogg.se/
Postat av: josse

Har kollegor som åker hem på lunchen för att städa....I´m not kidding... ;)

2008-08-18 @ 21:18:55
URL: http://skywise86.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Josse; det kanske var liiite väl ambisiöst.

2008-08-18 @ 22:04:52
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Alltså Emma, grejen är att alla har inte den känslan och viljan. Dessutom är du småbarnsförälder... Det du kan göra är att du helt enkelt ser till att det inte går att få det stökigt genom att minimiera möjligheterna. Så gör jag! Släng det du inte behöver... du behöver inte ha 5 stekpannor, det räcker med 2, en stor och en liten. Köp inte ny juice förrän den gamla är slut och du har kastat det paketet. Du förstår principen. Då behöver du aldrig ha sådana sjukt jobbiga städdagar en gång i veckan, utan det kommer alltid att vara organiserat. :)

2008-08-19 @ 11:00:18
Postat av: Silvio

Fast å andra sidan Natha. Varken jag eller Emma äter yogurt (stavning) som gick ut 2008-08-01 som frukost på jobbet. ;)

2008-08-19 @ 14:42:24
URL: http://www.fumei.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0