Inte ett dugg utvilad

Den än så länge inneboende bebisen lugnade ner sig ganska snabbt när jag hade somnat igår. Annat var det med Lovisa. Hon vaknade tiiidigt och fick komma till vår säng. Där ägnade hon sig hejdlöst åt att klösa Silvio och sparka på mig. Inte mycket sömn för nån av oss alltså. Nu har vi försökt sova ikapp lite, märkligt nog är det bara jag som är uppe igen. Dödstrött. Dessutom behöver det städas lite här. Känns som att vi inte gör så mycket annat än städar, men det blir stökigt, rörigt och dammigt på nolltid. Vi har ju två små stökexperter som älskar att dra fram, riva ner och ha sig. Lovisa börjar dock lära sig att det inte är okej att slita fram alla saker ur bokhyllorna, gnaga på tp-kablar samt äta damm. Jäkla unge man har alltså.
Och ytterligare ett telefonsamtal. Lovisa fick hem ett brev med tid för ettårskontroll. 28 januari. Hur mycket hemma är vi då? Det är ju mest vaccineringen som känns viktig att den blir rätt tid, själva läkarkontrollen går väl att hålla lite flytande.


Kommentarer
Postat av: Tella

Känns som att det borde gå att ordna så att bvc-kollen kan göras innan ni åker in...

2008-12-30 @ 17:37:25
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Ja, ska se om det är möjligt. Vanliga kollen och vaccinering borde inte vara några problem för det gör ju vår ordinarie sköterska, men det där med läkarkontrollen brukar vara knepig att passa in. Får ringa på måndag när samhället är normalt igen.

2008-12-30 @ 18:01:01
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0