Varför gör man det?

Går och trängs på stan med alla andra? Jo, för man är lika förbaskat fyndsugen som alla andra. Nu blev det visserligen en ganska kort runda, men ändå. Först var vi på H&M då Lovisa fått ett presentkort av sin farbror och kusin där. Vi hittade en klänning, en body och en tröja. Toppen! Att stå i kassakön var inte lika toppen.
Efter det begav vi oss till Din Sko och fick bingo direkt. Lovisa har fått sina första riktiga skor nu, en liten slant från Silvios moster hjälpte till med inköpet.
Och slutligen, sista anhalten, Akademibokhandeln. Ingen vet egentligen varför, men vi har lite svårt att hålla oss borta från bokaffärer. Sen att man alltid får 4 pocket och betala för 3 kan ju hjälpa till lite också. Jag fick ett litet glädjerus då det fanns en ny pocket av Johanna Nilsson. Äntligen. En av mina absoluta favoritförfattare. Sen köpte vi Gomorra, om maffian, samt att Silvio köpte två böcker, typ deckare som utspelar sig i gamla romarriket. Han köpte en del ur den serien på rean tidigare i år.
Presentkorten vi fick till Bokia tänkte vi hålla på tills det är bokrea lite längre fram i vinter. Då kan de komma väl till pass.

Nu är det dags för mig att följa Lovisas exempel och vila lite.

Kommentarer
Postat av: Tella

Var det Steven Saylor-böcker Silvio köpte?

2008-12-27 @ 16:53:53
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

jepp, det var det :)

2008-12-27 @ 18:07:55
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Tella

Ja han skriver bra :)

2008-12-27 @ 18:32:08
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Ahh, jag har inte läst de böckerna. Inser att jag inte alls behöver fylla på bokhyllorna egentligen. Det finns ju massvis här att gå igenom. Egentligen...

2008-12-27 @ 18:34:34
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0