Utmärkelsen dagens sömntuta..

..går oavkortat till min kära Lovisa! Jag är chockad, hon somnade runt 12-01 inatt, minns inte riktigt, vaknade sedan runt 7 för lite amning och nu sover hon fortfarande. Känns skönt att för en gångs skull fått en lite lugn start på dagen.
Lördagen ägnades ju åt ikea, vi shoppade tills mitt kontokort grät blod. Vi lyckades verkligen handla småprylar för 3000 kr, ok det var en bokhylla inräknat i det där också.
Det blev en babysitter till Lovisa också från babyproffsen, bra köp, hon kan sitta och gunga sig själv :).
Vi funderar allvarligt på att skaffa en barnvakt i helgen på dagtid så att vi hinner göra iordning här. Det händer tyvärr aldrig särskilt mycket när en hela tiden måste ta hand om Lovisa. Det skulle vara så skönt att för en gångs skull bo vettigt och inte i den här flyttröran.
Igår var vi på bvc också, Lovisa hade inte riktigt gått upp så mycket i vikt som hon borde så vi försöker se över matningarna så att hon får i sig ordentligt. Jag som försökt satsa stenhårt på amningen får väl inse att det behöver kompletteras med mer ersättning än hon får i dagsläget. Det var inte akut, men hon ser ju smal ut också. Bebisar ska vara lite småtjocka. Vi skulle också försöka få henne att somna tidigare på kvällarna. Visst, det gör ju att man själv kommer att få gå upp tidigare på morgonen, men i förlägningen är det väl bäst för hennes skull att få vettiga sovvanor. Vi blev även inbjudna till föräldraträff. Jag tycker alltid att sådant känns lite märkligt. Vi hoppade ju föräldrautbildningen under graviditeten, dels passade det inte med jobbet och sen känns det som sagt lite märkligt. Man ska tvångsumgås med andra föräldrar och deras bebisar bara för att man råkar ha fått barn typ samtidigt. Jaja, vi får väl se efter första gången hur det artar sig.
I måndags var vi och fotade oss för tidningen. Kära Lovisa passade på att bajsa hejvilt under fotograferingen så det var ingen vidare trevlig tillställning, men vi får hoppas att kortet blev bra. Preliminärt ska det komma i tidningen 15/3.
Idag blir det definitivt promenad ut i det solskenet, kanske stan och skaffa ett par sonnenbrille?

Kommentarer
Postat av: Natha

haha Stackars ditt kontokort!:( Tycker det låter vettigt med andra sovvanor. Ni lär ju ungen fel rutiner. Eller i o för sig, det är väl mest hon som kör med er. hehehe;)

2008-03-05 @ 17:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0