Ännu ett läkarbesök att bocka av

Började med ultraljud. Egentligen var det onödigt eftersom vi var i Lund för en vecka sedan, men, men. I Lund kollar de ju bara på hjärtat, nu fick vi se så gott som hela bebisen, aniktet och sådär. Hela fick vi inte se för då hade vi nog fått se mer än vi ville ;). Vi fick ett par fina bilder med oss också, två vanliga och en i 3D :).
Allting såg jättebra ut, bebisen växer som den ska och hade idag en uppskattad vikt på 1800 gr så det ska ju till en del innan den är klar.
Läkaren som gjorde undersöknignen skulle också se till att vi fick kontakt med lite folk som kan reda ut allt praktiskt inför hela spektaklet. Det är ju en lite speciell situation. Känns väldigt tacksamt. Det finns ju som tidigare sagts en hel del frågetecken.

Efter detta skulle vi även träffa läkare på MVC, det var väl inte mycket mer att konstatera än att besöket var onödigt. Än är ju inga beslut tagna kring förlossning och utöver det mår ju bebisen bra och jag har inga farliga krämpor heller så det är bara att vänta och vänta lite till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0