Omstrukturering pågår

Nu tänkte jag ta tag i ett projekt som väntat alldeles för länge, att göra iordning i tvättstugan. Just nu är det bara trångt, rörigt och skräpigt där. Lovisas skötbord står där, men egentligen behövs det inte då hennes skötplats kan få plats på diskbänken.
Kattens låda är där också, det kommer den fortsätta med, men om skötbordet åker ut blir nog lådan lite mer lättillgänglig. Sen ska det ju vara smidigt att komma åt tvättmaskinen, vilket också bör funka om skötbordet försvinner. Det var inte svårt att konstatera att roten till allt ont finns i skötbordet. Innan ville jag använda det för då var det bara ett fritt fall brevid diskbänken, men nu står ju tvättmaskinen där så då är ju risken för att Lovisa ska ramla ner helt klart minskad.
Ska se om jag kan ordna med en bra klädförvaring också av Lovisas kläder. Just nu har hon dem i en byrå i sitt rum, nya intresset är att öpnna byrålådorna, plocka ut kläderna och tugga på dem.

Kommentarer
Postat av: Tella

Skötbord? Det behövs snart int ens. Har du topp- eller frontmatad maskin? Frontmatad duger bra om man lägger en skötdyna på den, så hade jag det.

Om byrån har handtag med hål i, typ kökslådor, så kan man sticka en pinne eller liknande ner igenom handtagen så funkar det inte lika bra med utdragning av lådor och kläder sen...



Härreguuuud vilken massa husmorstips och mammaknep man samlat på sig genom åren!! hahaha

2008-11-07 @ 13:43:16
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Jepp, har länge tänkt slänga ut skötbordet, det inhandlades ju till gamla lägenheten där inget bra bytaställe fanns. Nu har jag bara varit lat och inte orkar slänga ut det så det har hängt kvar på nåder. Frontmatad maskin, men skötdynan kommer ligga på bänken brevid tvättmaskinen. Är nästan bara bajsblöjor som byts där ändå numera.

Byrån är helt slät, inga knoppar, handtag eller så. Så istället kan hon ju ha lite leksaker där i och plocka med istället.



Jadu, man lär sig nya saker hela tiden. Det gäller att vara mer uppfinningsrik än den lilla skitungen. Enda problemet nu är vägguttagen. De moderna petskydden funkade inte i de här antika uttagen. Suck. Fundera på att limma fast dem, men det är ju inte ett dugg praktiskt.

2008-11-07 @ 13:48:10
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0