Väldigt grå dag

Tittar jag ut är det grått och dimmigt. Mitt huvud känns grätt och dimmigt, jäkla förkylning. Jag önskar att vår lägenhet var dimmig så kanske man slapp se all röra som inte blivit omhändertagen.
Igår tyckte Silvio att vi skulle vara lite bättre på att komma på namn till nya bebisen, kanske inte köra med almenackan den här gången ;). Pojknamn är ju redan klart för det blev ju aldrig använt förra gången. Men flicknamn. Suck. Vi är totalt oense. Eller rättare sagt, Silvio har förslag och jag dissar dem. Well, well, är ju faktiskt 2½ månad kvar om det går som det ska så tid att fundera på finns ju. Jag vet ungefär vad jag är ute efter, ska bara hitta något lämpligt :).

Annars tänkte jag ta mig an bergskedjan av tvätt som ligger i tvättstugan nu. Dessvärre har vi inte så mycket torkplats som egentligen behövs, men jag får väl bli lite kreativ.

Kommentarer
Postat av: Tella

Men sa vi inte att det skulle bli en kille den här gången? Så slipper ni dessutom försöka igen ;)

Jag har också brist på torkplats åt tvätten men jag hänger alla tröjor och liknande på galgar på hatthyllan i hallen...bara ett tips...

2008-11-04 @ 10:41:28
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Klart det ska bli en pojke, är inte vansinnigt sugen på att göra om den här proceduren ;). Men ska man gå på alla myter så är det en flicka till :).

Ahh.. hänga på galgar var det ja, visste väl att det var något gammalt knep jag glömt bort.

2008-11-04 @ 10:46:07
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0