Hörru Murphy, du är vräkt!

Den där Murphy tycks ha flyttat in permanent hos den här familjen. Han började lite lättsamt med bilkrångel för att inte skrämma upp oss allt för mycket utan låta oss invaggas i en trygg falskhet. Sen kom dundersmällen med en sjuk bebis, okej, vi är tuffa personer så vi kan tackla även det bekymret, men förtroendet för Murphy började helt klart vackla.
Nu tänkte Murphy att det är dags att dra till med ett riktigt trumfkort för att skaka om oss ordentligt, vi lägger ner de vuxnas arbetsplats. Så nu är Murphy definitvt vräkt härifrån, men tycks ha lite svårt att ta sig vidare.
Så, idag kom det mindre muntra beskedet att vår arbetsplats stänger ingen 15 december, verksamheten flyttas till Östersund. IJag tänkte säga att i värsta fall får vi flytta dit, men i värsta fall är att stå utan jobb. Enda lilla positiva, om det nu finns något sådant är att vi kan flytta från Växjö då ingen egentligen vill bo här. Av praktiska skäl skulle det vara bra om vi kom en bit söderut till, men vi får som sagt se vad framtiden utvisar. Jag är ju ledig ett tag till, men Silvio får sätta igång med jobbsökandet.
Tungt. Hur många bakslag pallar man?


Kommentarer
Postat av: Tella

Först fattade jag inte vad du menade med söderut...fast det vore såklar bäst...om inte Gbg är ett alternativ...de har samma utbud, resurser och inriktning...

2008-10-08 @ 13:39:44
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Jodå, västerut är ju lika aktuellt i det avseendet. Men hellre neråt då vi är inplanerade där, men allt går ju att ändra. Vi får se vad som händer.

2008-10-08 @ 14:31:09
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Lina

hör av dig om du behöver eller bara vill!!!!! Kram :)

2008-10-08 @ 17:50:10
Postat av: Hannah

men hjälp, vad allt ska hålla på å jävlas hela tiden! ååååå, vill ju inte ni ska flytta.... :(

2008-10-08 @ 19:08:38
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Ja, det får vara nog med jävelskap nu tycker jag

2008-10-08 @ 19:11:33
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0