Jag är så satans otrevlig

Natha sprang mer eller mindre in i mig och hojtade mitt namn. En kvart senare reagerade jag. Förlåt. Jag är alltid sån, jag är inte otrevlig bara väldigt, väldigt inne i min egna lilla värld och fattar inte att jag kan möta folk som känner mig.

Har haft en mysig dag på stan med Honey, vi hade fikadejt. Jag tänkte vara hurtig och promenera, precis när jag klev ut från porten öppnade sig himmelen så jag la snabbt det förslaget på is och packade in mig och Lovisa i bilen. Tydligen hade resten av stans invånare drabbats av samma öde för det var massa bilar överallt och tokfullt på alla parkeringsplatser. Nåja, en rejälv stund försent fick vi ihgop vår dejt, lika sena båda två som tur var.
Problem två infann sig, hitta ett ledig bort på något fik, nästan vilket som helst. Det blev Coretto tillslut, trots att jag officiellt har bojkottat dem var jag lite otrogen idag.
Massa prat, prat och lite mer prat. Sen blev det lite shopping till Lovisa. Katten är expert på att slarva bort hennes strumpor. Sen hittade jag ett sött litet set, typ tunika och tights.

Lillstumpan sover gott, vi har ätit Sushi, jag somnar snart, men tänkte ändå spela lite WoW strax även om det nog är en dålig idé.

Kommentarer
Postat av: Tella

Har du kollat det där med sushin med din bm? Jag har för mig att man inte ska äta det när man är gravid...

2008-10-04 @ 18:54:35
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma - Fröken Hallonsnöre och Mammagrisen

Jepp, det är nya tider nu :) Man får äta räkbitarna, rullarna och lax. Tror bara det är tonfisken man inte ska äta, men det kan jag överleva.

2008-10-04 @ 19:18:26
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Tella

Ibland har man tur ;)

2008-10-04 @ 20:30:26
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Silvio

du är dum nu...

2008-10-04 @ 20:41:41
URL: http://fumei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0