Eftermiddag

Jodå.. vi blev uppringda igen från FK, men inte av samma person som Silvio först pratat med. Hon kunde inte göra så värst mycket mer än godkänna utbetalningarna. Det innebär att jag får en del på måndag, en del på tisdag och Silvio får allt på tisdag. Konstigt.
Och enligt henne har det aaaalltid varit så att om utbetalningsdagen infaller på en helg så får man pengar först p måndagen. Konstigt att det aldrig fungerat så i praktiken då..

Fortfarande fanns det dock en drös med frågetecken så när Lovisa ändå var på dagis packades resten av oss ihop oss och gick ner till FK. Det tog en stund innan personen förstod allt vi ville.. det var ju inte bara en sak om man säger så¨. Vi får väl se om det lyckas den här gången.. Jag höll nästan på att be om en tidsbokning till nästa månad. Dessutom ska vi få alla loggar och så på våra ärenden.
Konstigt nog finns ingenting av det som vi var och trasslade med förra månaden. Och fortfarande finns frågan kvar hur sjutton det kan komma sig att Silvio ska ha pengar för Lovisa under den perioden han begärt för Victor. Det har alltid ändrats i efterhand för när han kontrollerat sina uppgifter står det rätt.. ett par timmar senare är det ändrat. Likaså efter varje gång vi varit på FK, uppgifterna står rätt på hans sida på nätet.. men några  timmar senare är det ändrat igen.
Och givetvis går det inte att se vem som 'klyddat'.


Nog om det.

Dagis hade gått bra. Lovisa var ju där ett helt pass idag vilket innebar att hon även skulle sova. Det hade faktist gått över förväntan och hon sov lite över en timme. Duktig tjej.

De ringde från Lund också så nu har vi fått tid för den stora undersökningen. Vi åker ner 10 maj och kommer hem den 13 maj. Har inte riktigt fått grepp om exakt vad som ska göras, men det är en str utredning inför den kommande operationen.
Så det blir till att snåla lite eftersom det kostar att ta sig dit och hem också. Av någon outgrundlig anledning har vi fortfarande inte fått ersättning för när vi var i Lund i samband med födseln och allt. Får ringa på måndag...

Kommentarer
Postat av: Tella

Känns som att det kan bli en liknande historia med de pengarna...

2009-04-24 @ 19:17:24
URL: http://emeff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0