Lååååååååångfredag

Det var en toppeneftermiddag. Lilla familjen begav sig till Strandbjörket. Vi hade tydligen samma plan som alla andra små familjer i den här stan. En filt i gräset och lite fika.
Ja och Lovisa då. Som sprang runt som bara den och försökte tjuva saker av alla. Lovisa kan vara väldigt oblyg så hon springer iväg på egna äventyr, hälsar på på andras filtar och försöker ta saker. Det blev alltså ett rejält motionspass för oss vuxna också.
På hemvägen kollade vi på Chrille och Malins ersättningslägenhet som de ska ha nu under renoveringen. De hade fått en 90-säng. Där skulle de få plats var det tänkt, båda två och Malin som är höggravid. Fin planerat. Nåja, det löser sig förhoppningsvis. Jag börjar bara få en föraning om att det kommer bli en massa krångel i höst när det är vår tur.
Om en stund ska vi ner till Dannes och äta lite middag med ovan nämnda personer. De skulle dit och vi känner oss inspirationslösa så lite mat och kanke en öl i solen är väl det som gör susen.

Victor är fortfarande lite småfebrig. :( Men eftersom han verkar må så bra i övrigt ligger vi lågt, han toppar ju 37,7 och det är väl egentligen inte så mycket feber att tala om, men en liten förändring.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hälsa från mig!

2009-04-10 @ 19:00:31
Postat av: Tella

Det är en av de fina sakerna med att ha småbran...man sparar in alla pengar man borde lagt på gymmet..

2009-04-10 @ 19:20:27
URL: http://emeff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0