Man är aldrig nere med en ballong

Det tricket tcyks funka på Lovisa.
Victor var en liten gnällapa precis som vanligt och vi hade pratat om redan igår om att gå ner lite på stan och kika eftersom det är Karl Oskardagarna denna helgen. Så vi packade ihop oss så snabbt som möjligt eftersom vagnen brukar vara sövande för den lille mannen. Så även idag.
Lovisa fick åka ett par karuseller, förmodligen tyckte vi det var roligare än vad hon tyckte, de var nog för stillsamma för frökens smak.
Sen väntade vi på HK, men det skulle visst dröja längre än väntat det hon gjorde så vi gav upp till sist. Vi åt glass, och sen sillamacka. Jaja, vi började med efterrätten :P
Silvio gick in på Johanne och frågade om de hade zucchiniblommor då det inte finns att uppbringa. Tjejen som har affären var den första som hade lite servicekänsla och skulle försöka ordna fram det så det kommer antingen imorgon eller på torsdag. Tummen upp. Sen är det ju inte heller fel att de har ekologiskt och närodlat i butiken så det blir nog lite extra shopping.
När vi skulle gå hem fick Lovisa en ballong, den gillade hon riktigt mycket och sprang runt med här hemma när vi kom hem. Älskade lilla barn.

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0