Ettåringar är hittepåiga

Det är full fräs all tid som Lovisa är vaken. Hon hittar på så galet mycket hyss så det finns inte tid till att göra annat än kolla vad hon har för sig och förhindra diverse mindre katastrofer. Teleskoparmar har de också de små liven.
I övrigt har dagen var extremt stillsam, om man bortser från tre klädbyten på Victor och allt Lovisas bus.
Och trött blir man, nattsömnen är ju ganska dålig. Även om Silvio tar en del av nätterna blir det mycket störningar. Men Lovisa sover bra nu så det är väl bara att vänta på att Victor hittar nattsömnen och sover gott. Han har så mycket strul med magen så jag känner mig smått uppgiven. Först när han började med nya maten blev han väldigt förstoppad. Förstroppningen släppte till sist, men han hade ändå svårt att bajsa. Nu får han medicin för det, men blir istället väldigt lös och verkar ha ont av det. Han behöver ju inte ta i så förbaskat (vilket han heller itne får), men tycks ändå väldigt besvärad. Det är tråkigt att den lilla vakna tid han har går åt till att vara ledsen och ha ont. Lille stackaren :(. Imorgon ska vi till sjukhuset ett runda för Hemsjukvården har väldigt fullbokat och hade inte tid förren på kvällen så då blir det smidigare om vi packar ihop oss och åker till sjukhuset istället.
Jag hoppas på att han gått upp fint i vikt nu och att vi kan återuppta diskussionen om att han ska få äta mer vanlig ersättning igen. Vi har ju snart kommit upp i högkostnadsskyddet på Apoteket, men det kan vara skönt med mat som går att få tag på i en venlig affär och som inte är beställningsvara och som vi måste vänta på. Egentligen skulle vi börjat övergången i onsdags, men då hade han inte ökat i vikt tillräckligt utan vi fick istället öka hans matransoner och se om det hjälpte något.
Tack och lov äter han ju ändå ordentligt och man behöver inte truga honom i långa perioder. Väldigt bra, annars skulle all vår energi lägga spå honom och Lovisa skulle bli åsidosatt. Nu funkar det ändå och hon får mycket uppmärksamhet.

Kommentarer
Postat av: Silvio

Hmm.. släpp fjärrkontrollen till Victor nu och sov istället. Av någon anledning blir han alltid grinig med en gång du går och lägger dig.

2009-02-19 @ 23:33:27
URL: http://www.fumei.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0