Fredag blev det också

Allt är inte löst från igår, men, men.

Hemsjukvården har precis varit här. Allt var bra. Kollade lite på Victors navel då den blivit lite smetig, men det kan vara för att den håller på att lossna. Det vore ju på tiden. Vi visste ju att den skulle vara kvar lite längre eftersom han haft kanyler i den och den är sydd en massa i, men ändå.
Frågade också lite om maten. Nu har han ju en specialmat, den får han för att det är mer kalorier i den så att han inte behöver äta så mycket. Dock äter han skitmycket nu, men vi får mer besked av läkaren och så nästa gång det beger sig.

Mer då? Vi har fått tid för lägenhetsombygget nu, preliminär tid är 26/10-17/12 redan i år. Trevligt, trevligt. Just nu ska vi bo kvar ändå. Just för att vi kanske ändå flyttar till någon annan stad och då känns det så onödigt att byat lägenhet för något som kanske bara blir ett kort tag. Så länge skitarna är såhär små funkar ju den hyperosmarta planlösningen.
En sak som jag inte riktigt vet hur vi ska få ihop är möblerna. De har skrivit i instruktionerna att man ska ställa alla möbler, kartonger och liknande i mitten av rummet så det är en meter fritt till väggarna. Samtidigt ska man ställa möblerna så att de kommer åt takkontakter då all el ska dras om.
Kan någon förklara på mig så att jag fattar hur man får ihop det rent praktiskt för jag har funderat i snart ett år och fortfarande inte kommit fram till någon lösning.

Kommentarer
Postat av: Tella

Du får väl ställa allt som en liten ring med en öpning i...en meter från väggen men fritt mitt i rummet ändå...ibland fattar man inte hur de tänker...

2009-02-13 @ 14:18:21
Postat av: Anonym

Jag har tänkt så också.. men eftersom de ska göra om så himla många rum måste vi i princip ställa ALLA rummens saker i ett rum.. Det kan bli intressant. Någon som är bra på tredimensionell tetris?

2009-02-13 @ 14:42:01
Postat av: Tella

Nja...det är nog illa ställt med det...hade ju varit finemang med megastora källarförråd så ni tminstone kunde ställa ner lådorna...

2009-02-13 @ 14:55:01
Postat av: Hanz ( Erikas pappa)

Fritt en meter runt om plus att det är fritt rakt under taklampors uttag.

2009-02-13 @ 15:30:01
Postat av: Malin

Vi ska ju flytta ut nu den 14 April å vi fattar fortfarande inte vad vi ska ställa allt. Har oxå funderat lång tid över detta men den enda lösningen är väl att knöla ihop allt i en hög i mitten tyyyp. hehe

2009-02-13 @ 17:30:07
URL: http://gullnowsan.bloggagratis.se
Postat av: Erika

Haha, lite kul att både mamma och pappa läser din blogg Emma :-)

2009-02-13 @ 17:39:07
URL: http://metrobloggen.se/ikas
Postat av: Emma

Malin: Och i mitten sitter lamputtaget som de vill komma åt. Jaja, men får väl göra så gott man kan, de får väl underhålla sig med att göra om allt om de inte är nöjda. Ett rum försvinner ju helt så där kan vi ju inte ställa nåt alls och det här lilla datorrummet är ju blakongen i så det kan vi inte heller täppa upp för här ska de ju slänga ut allt skräp.

2009-02-13 @ 18:33:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0