Ge den här stackaren en pappa

Ännu har det inte kommit någon kallelse så att vi kan skriva på faderskapspapper och delad vårdnad och sånt jox. Inte ens blanketten för hans namn är inskickad, men den blir inlämnad imorgon. Än så länge heter stackaren -/Rosenqvist/ och är allmänt faderslös.


Kommentarer
Postat av: Tella

Delad vårdnad??



Det där med att skriva på faderskapspapper är kul...minns när tanten bakom skrivbordet tittar på magnus o säger "Och du är säker på att du är pappan?" varpå han svarar "nej". Trodde tanten skulle ramla av stolen o sätta tungan i halsen hahaha. Stackarn tålde inte skämt...jag fick upplysa henne om att han hade ju faktiskt bara mitt ord på saken även om man nu kunde se att hon liknade honom ganska mkt :P

2009-02-17 @ 23:25:54
URL: http://emeff.blogg.se/
Postat av: Emma

Gemensam vårdnad då eller vad det nu heter. Det ska väl vara ett papper för det också. När vi var där med Lovisa så är jag gammal stallkompis med tanten där så det var inte så krångligt, men ptja det där systemet känns ju onekligen lite förlegat. En jäklars krångel om man inte är gifta, men skulle man vara det förmodas allt vara i sin ordning ändå.

2009-02-18 @ 00:00:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0