Och så kom kvällen

Idag var en rolig dag för vi fick besök av Malin. Det är ju isolerat nu med Victor så vi kommer inte ut på så mycket upptåg. Eftermiddagen och början av kvällen gick åt till en massa prat, fika och lek och mys med Lovisa och Victor. Nu är det inte länge kvar tills Malins bebis kommer :).

Silvio passade på att skriva in sig på arbetsförmedlingen eftersom det idag är hans första arbetslösa dag. Han skulle även fixa med försäkringskassan eftersom vi inte behöver ta ut föräldraledighet nu utan går på nåt sjukskrivningsaktigt så länge Victor behandlas av sjukvården. Nåväl, personen på FK visste inte hur man fixade det så det ska personen i fråga fundera på ett par dagar och sen återkomma. Helt seriöst, peronen får betalt för att veta hur man fixar sånt. Ganksa kass. Ge jobbet till mig istället..

Nu väntar lite middag och kvällsmys, typ kolla på tv, det var längesen.

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej familjen! Jag måste ju komma å hälsa på er snart. Nu är min snuva helt borta och då kan det väl inte va ngn fara att träffa lillen? Puss o kram.

2009-02-16 @ 20:41:59
URL: http://metrobloggen.se/ikas
Postat av: Emma

Det är bara att komma, det skulle vara roligt :)

2009-02-16 @ 22:10:24
Postat av: Anonym

Som någon sa: om man ringer till FK 4 ggr på en dag kan man få lika många olika besked/svar, så räkna inte med att ni får nåt vettigt ur den där människan inom en snar framtid...tyvärr :(

2009-02-16 @ 22:21:57
Postat av: Silvio

Det finns något som kallas för fk-bingo.

Det går helt enkelt ut på att man skall ringa til lfk och om man får samma svar 4 gånger i rad så får man ta en shot. Man kan nog byta ut FK till valfri annan kundservice om jag skall vara ärlig. ^^



Det är ett spel som gillas av t.ex. IOGT/NTO efterosm man knappast lär bli något full på det.

2009-02-17 @ 03:06:22
URL: http://www.fumei.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0