Söderut

Om det ändå vore typ Grekland eller nåt som avsågs med söderut. Lund alltså. Sista besöket över nu i Växjö. På måndag ska jag ringa till Lund och kolla om de är sugna på att ta emot mig för en liten igångsättning. Känslorna är väldigt, väldigt blandade nu. Det ska bli skönt att ha graviditeten överstökad, det är ju inget tillstånd jag tycker om. Samtidigt mår bebisen finemang så länge den huserar i mig. Utanför blir det kaos. Det känns ändå bra att sjukvården är så välutvecklad så för deras del är detta inget konstigt. Men ändå..
Så tiden fram till måndag ska ägnas åt lite städande och packande. Jag vill inte komma hem till en nerstökad lägenhet sen. Lovisa åker på söndag. Jag kommer gå sönder lite då. Usch.

Kommentarer
Postat av: Nina

Åh, spännande. Hoppas det blir en pojke, men jag tror det blir en flicka =) Det kommer gå skitbra, sen kommer Lovisa och hälsar på ganska snabbt, och vi med för den delen!=)

2009-01-16 @ 12:45:09
URL: http://ninsans.blogg.se/
Postat av: Tella

Innerst inne vet du att hon kommer att ha dert jättebra hos farmor och farfar. Men det känns första gången man ska lämna bort sitt barn i lite mer än bara några timmar. Men de kommer och hälsar på!

...och jag hoppas också på en pojke...men tror lite grann att det är en tjej...

2009-01-16 @ 18:29:14
Postat av: Emma

Jo, klart jag vet att hon får det toppen hos farmor och farfar, det har jag aldrig tvekat över. Det är nog jag som mår mer dåligt över det. Men förhoppningsvis blir det inte allt för långvarigt heller.

Och ja, en pojke hade ju varit behändigt för min del ;)

2009-01-16 @ 18:43:39
URL: http://emmut.blogg.se/
Postat av: Erika

Det kommer gå så bra så vännen. Tänker mycket på er ska du veta. Håller tummarna på måndag. Puss o kram.

2009-01-16 @ 23:32:58
URL: http://metrobloggen.se/ikas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0