Lite bättre förklaring

Insåg att förr ainlägget mest var stressat och förvirrat.

Det som hänt.. I samband med kateteriseringen kan det uppstå irritation i kärlen och kroppen så att syresättningen är dålig efter ingreppet. Det var förmodligen något sådant som hände redan när vi var i Lund då det tog ovanligt lång tid för Victor att repa sig.
Nu kan det vara så att den irritationen fortfarande ligger kvar och stör vilket gör honom extra känslig gällande syresättningen. Så nu när han är förkyld också så har det gått helt åt fanders med hans syresättning.

Under dagen har det gjorts alla möjliga och omöjliga undersökningar och prover på honom. Ultraljudet visade på fina flöden i och runt hjärtat så det ska inte vara något problem där. Men så har han ju infektion.

Resultatet av det är att han får glukosdropp, antibiotika och syrgas både i grimma och tratt. Så nu har han okej värden, om han är nöjd och inte gnäller eller så.

Sen ser han helt konstig ut. Hans kärl på händer och fötter var för sönderstuckna så han har fått kanylen i huvudet istället. Isch...Så han har en liten märklig nätmössa som ska hålla fast hela anordningen.

Stackars liten.

Nu ska jag försöka sova. Har ägnat en bra stund åt att tröst ledsen Lovisa. Jag vet inte vad det är med henne, men sen hon var förkyld så vaknar hon en gång per natt och är jätteledsen. Det enda som hjälper är massvis med gos, ännu mer gos och ibland lite mat. Vet inte varför hon blir sån. Mardrömmar? Eller nåt konstigt ljud som väcker henne?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0