Måndag igen

Idag har vi lyckats få en del gjort, men förmodligen var det mer som inte blev gjort. Precis som vanligt alltså. Förutom mitt samtal till handläggaren på Länsstyrelsen så bokade vi boende när vi ska upp till Stockholm i december. Hoppas det är bra boende då det var way over budget :P.
Idag var det dags för nytt blodprov på Victor så vi började eftermiddagen med att åka till sjukhuset och ta provet. Det brukar ta sitt lilla tag att få provsvaret så då passade vi på att göra annat. Första anhalten blev Arbetsförmedlingen så att jag kunde få intyg på att jag var arbetslös fast jag inte är det egentligen. Nåja, jag vill bara ha lite pengar så det blir väl bra. Knasigt det där. Jag har en pågående anställning, jag ÄR anställd den här veckan ut eller något sådant, men för att få lön måste jag vara arbetslös. Ibland blir det haltande logik.
Det blev även en fika då vi kände oss hungriga och sist gick vi till Lindex för att bygga upp barnens strumplåda lite. Det är helt hopplöst vad strumpor det försvinner. Jag tycker inte att jag gör mycket annat än köper strumpor ändå finns det aldrig några. Först drar ju Lovisa av sig alla strumpor sen lägger hon dem på lite oliak kluriga ställen så man hittar dem två månader senare. Victor har inet blivit bättre, han drar också av sig strumporna som Lovisa sedan plockar upp och gömmer på något klurigt ställe. Knasungar.

Imorgon är det dags för min andra operation. Klockan skittidigt på morgonen är det dags att plocka fram ångesten igen. Nåja, det gick ju bra förra gången så det ska nog gå bra nu också, allt gick ju som på räls med bedövningsbiten.

Jag hade för övrigt tänkt åka till Ullared typ denna veckan eller om typ två veckor. Om någon vill följa med. Åker jag själv känns det inte så lönande längre, då går nog besparingen ändå åt till bensin.

Kommentarer
Postat av: Natha

åh ja.. om det blir om två veckor kan jag nog kanske tänka mig att följa med!

2009-10-27 @ 08:58:09
Postat av: Emma

Jamen ja, det blir bra. Då gör vi så eller nåt :)

2009-10-27 @ 10:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0