Sjukhus, stan och besök hos 3T

I samband med att det var dags att hämta Lovisa på dagis packade vi ihop resten av familjen eftersom Victor skulle ta nytt blodprov idag (har han något blod kvar?). Blodprovet var snabbt avklarat så under tiden vi väntade på resultatet gick vi lite på stan. Vi kollade efter vinterskor till Victor. Han är ju så förbenat frusen så det räcker inte riktigt med strumpor+tossor och nerbäddning. Just nu använder han Lovisas gamla som är lite för stora, men håller värmen bra. Dock så tycker Silvio att det är lite väl omanligt med ett par skor som är lila och rosa med fjärilar på. Eftersom den lille mannen ändå inte kan gå eller så tycker jag inte att vi behöver lägga multum på något värmande så vi hittade inget just nu.
Lite mat hann vi med också, på Oxgrillen för vi kände oss så lata. Lovisa fick köttbullar, men innan hon högg in på maten åt hon upp alla lingonsylt. Kenpig unge det där, lingonsylt är ju inte ens gott.
Tillbaka på sjukhuset fick vi veta att PK-värdet hade stigit ganska mycket till så det låg nu på 4.0. Det ska ligga mellan 2.5 och 3.0 ungefär för att vara lagom. Vi får testa att sänga Warandosen lite till och se vad det ger för utslag. Det bör ju helst inte stiga mer för i takt med att det stiger så ökar också risken för blödningar. Nu är det väl ungefär så att det kan bli farligt om man tappar honom i golvet, om man bara ser till blödningsrisken. Och en liten skit som börjar bli mer rörlig och som har en inte alltid varsam storasyster så vill man ju hålla det på en vettig nivå.
Precis när vi var klara på sjukhuset och var på väg till bilen så ringde Natha och undrade om vi ville komma på en liten fika hos Thilda, Tulle och Theo. Det lät som ett utmärskt förslag så vi åkte dit. De har ju ganska nyligen köpt ett hus så det ingick obligatorisk husesyn. Huset var jättefint och kändes perfekt med lite trevligheter som gillestuga och bastu för lite sällskap. Hoppas det går bra för er!
Lovisa var till en början lite blyg, men Theo visade vägen till leksakerna så där blev allt som vanligt igen och de sprang runt och busade en hel massa. Lite äppelpaj med vaniljsås bjöds det på och det gillades av både stora och små.

Till sist fick vi åka hem då Lovisa var alldeles slut efter att inte ha sovit på hela dagen så nu är vi hemma igen och Lovisa somnade snabbt. Victor blev nöjd efter mat och blöja.

Imorgon ska vi till Debbie på lite halloweenknytis för de små. Det låter mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0