Hemma

Egentligen tyckte vi att Victor skulle få komma hem igår då han mådde mycket bättre på kvällen, men läkaren tyckte att han skulle vara kvar för att hans PK var så högt.
Nåja, idag åkte jag och Lovisa dit på morgonen och så snart ronden var på plats fick vi gå hem. PK är fortfarande högt så det kommer nog att bli en del trassel med att ställa in Waranet igen, men så kan det vara.
Tråkigt nog är han fortfarande väldigt lös i magen så vi ska se om vi kan få i honom lite Proviva eller så så att han får lite hjälp med immunförsvaret. Magsjuka direkt på avslutad antibiotikakur är ju inte jättetoppen.
Lovisa var också lite lös i magen idag på morgonen så det kanske är bäst att hålla henne hemma en dag till eller så, vi får se hur det utvecklar sig under dagen.

Jag är i full färd med att tvätta rent. Det blev en rejäl hög med täcken, kuddar, lakan, handdukar och ett och annat sofföverdrag som strök med bland alla kräkningar och bajsningar. Det är så sjukt äckligt att hålla på med det, men det är väl bara att gilla läget.
När jag känner att jag har lite slantar över blir det nog en färd till IKEA för att köpa lite nytt på den fronten, om inte annat för att ha lite i reserv när det kommer sånna här sjukdomsdagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0