Lördag

Och jag ska jobba. Hoho, undrar hur det ska sluta.

En av mina gamla chefer från casinot ringde, de behövde akut hjälp ikväll. Och ptja, jag kan ju inte påstå att jag skulle göra så värst mycket annat än sova den tiden ändå så jag kunde ju lika gärna tjäna lite pengar istället.
Jag fick den trevliga förmånen att välja ställe själv, men eftersom jag är så förbaskat lat och inte har fixat bilen än så blev det inte något av ställena på Campus utan det Blir på Oléo.
Min chef skulle ordna med lite skjuts åt mig så jag kan ta mig dit och hem. Det är ju egentligen gångavstånd, men jag känner mig inte alls sugen på att vara ute och gå de tiderna då det har varit alldeles för mycket överfall och otrevligheter sista tiden.

Mitt i förvirringen började jag fundera på mo jag ens kommer ihåg något, men efter några minuters spel med Silvio insåg jag att det sitter i ryggmärgen.

Vad har mer hänt idag? Jag har kört barnvagn i alla snömodd. Eller typ snömodd. Det saltas rätt friskt här i stan så det ligger tjockt med saltuppblandad snö överallt, förbaskat tungt att köra vagn i.
På stan shoppade jag loss lite träningsutrustning på Stadium. Nu är det hög tid att mig av med den andra halvan av alla graviditetskilon. Äntligen tycks ju foglossningen ha gett med sig så jag kan börja träna, det ska bli najs.

Kommentarer
Postat av: Tella

Najs med lite extrapengar...och så kan vi peppa varandra på bloggar ocg fejjan...jag ska också ta tag i träning och sånt där :/

2010-02-06 @ 22:51:11
Postat av: Erika

Vart ska du träna nånstans Emma? Häng med mig till Nordic club. Är där 4 ggr i veckan så ska nog kunna piska dit dig ;)

2010-02-07 @ 17:21:42
URL: http://erikasjodahl.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag brukar hänga på F&S, känns lagom avancerat för mig ;)

2010-02-07 @ 18:06:05
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0