Lite positivt också

Jag har blivit kallad till intervju :). Jag vet inte när, men det får jag snart veta. Det är på apotek då det ska öppnas upp ett nytt och i annonsen sökte de apotekare och receptarier. Jag är ju inte något av det, men tyckte ändå att det kunde vara värt att söka sommarjobb och deltidsjobb, detta är ju sista läsåret jag får studiestöd. Hoppas att det går vägen.

Nu när jag satt och skrev ringde det på dörren, det var grannen brevid. Hon kommer inte att fortsätta bo här då hon tycker att det blivit att för mycket stök i trappuppgången. Det hon undrade var om vi ville ha hennes bokhylla, en sån där jättestor, som den stora expidit. Inte alls fel. Jag tror att vi kommer hitta något bra ställe att ha den på och kunna ställa saker i, hon slipper slänga den och alla är nöjda. Så senare ikväll när hon slutat jobba ska vi hämta den.

Nu väntar jag bara på att Silvio ska komma med "sista" sakerna från ersättningslägenheten sen ska jag hämta vår TV och städa det allra, allra sista. Stressigt blir det, men vi hinner hoppas jag.
Hyresvärden ringde vid 10 för att påminna om att man skulle flytta hem idag. Schysst att påminna två timmar innan allt ska vara klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0