Möte, lek och sjukhuset

Dagen startade lite smått stressigt. Mest för att jag helt hade glömt bort att vi skulle på informationsmöte idag där Victor ska börja på dagis. 9:10 började jag sega mig upp ur sängen, 9:30 var mötet. Förvånansvärt nog hann vi klä på hela familjen och springa dit. Lovisa blev smått förvirrad av att gå in på fel avdelning, och det var ännu konstigare sen när hon inte fick stanna kvar på gården med sina kompisar.
Till eftermiddagen hade vi bestämt träff med Malin och Wilja. Vi försökte dessutom få tag på Victors kontaktsjuksköterska eftersom hesheten och hostan inte släppt än så vi tänkte kolla om det var något vi kunde göra.
Vi gick och lekte i Strandbjörket och passande nog fick vi en tid på akuten när vi hade lekt klart. Eller ja, Lovisa skulle nog kunna hålla igång någon timme eller två till.
Allt gick bra, det hade inte satt sig neråt lungorna utan det sitter bara som heshet och trist hosta. Allt fint och vi behövde inte bry oss så värst mycket mer om det inte blir värre eller Victor får feber. Skönt det. Victor verkar ändå lika pigg och glad som vanligt, bara mycket tystare så han verkar inte lida så våldsamt. Han har nog mer ont av alla nya tänder just nu. De ploppar upp i en väldigt fart, nya hela tiden så han kan nu extraknäcka som fontän med allt dregel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0