Mycket hanns med

Efter att barnen var lämnade på sina dagis cyklade jag ner till biblioteket. Jag hittade en del böcker att läsa i sommar. Efter det blev det också en sväng till classes för att köpa en bläckpatron.
När jag hämtade Victor var det dags för ett litet samtal eftersom hans kontaktfröken går på semester imorgon. Det fanns väl inte så mycket att säga egentligen då det överlag fungerat mycket bra. Victor kommer att vara saknad då alla tycker så bra om honom. Jag fick också veta att det skulle vara sommarfest, det hade jag helt missat. Lite fest kan dock alltid vara trevligt så vi lagade lite mat när vi kom hem och sen gick vi tillbaka. Det var trevligt, lite samling med respektive avdelning, sen korvgrillning och till sist en massa tårta. Lovisa såg vi knappt röken av då hon hade superkul på utegården.
Under kvällen kändes Victor lite varm och mycket riktigt, 38 grader. Puh, så är det inte över imorgon får det väl bli en sväng till sjukhuset då det kan vara hans hals som ställer till det.. eller alla nya tänder.. eller hans avbitna läppgrejs. Nåja, det får vi ta imorgon.
Lovisa har också en konstig knöl på sidan av halsen, mot nacken till där man är sådär senig. Jag tyckte att jag såg den igår och idag syntes den igen så jag kände efter och det var minsann något lurigt där så vi får väl ringa VC och höra oss för om den också.
Idag hade jag egentligen tänkt träna, men ptja.. det blev ju tårtätning istället ;).

Imorgon tänkte jag hinna med lite handlande av midsommarmat. Vi tänkte ge oss ut till Evedal för att gå på midsommarfirande och sen blir det väl lite sill och potatis hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0