Sjukhuset m.m

Efter att Lovisa var lämnad på dagis så gick med Victor till sjukhuset för de vanliga kontrollerna. Allt såg bra ut och för en gångs skull är han ju ganska så frisk så det var bra.
När vi var klara på sjukhuset gick vi lite på stan och kikade runt. Mycket mer än kika blir det ju inte, men det kan ju också vara kul. Lite köpte vi, en ny termos som går att hälla ur på ett smidigt sätt samt lite olja till den väldigt gnisslande cykeln.

Eftermiddagen och kvällen har ägnats åt middag och bus med barnen.

På Lovisas dagis fick vi en rolig sommaruppgift. Barnen ska ta med varsinn bild på ett ställe de tycker om att vara på, men de får inte själva vara med på bilden. Efter Lovisas enorma fixering vid hästar var ju inte valet särskilt svårt, givetvis en bild från stallet på söteponnyn hon får ta sig en lite ritt på när hon är där. Tyvärr krånglade färgpatronen till skrivaren så det får bli utskrift en annan dag för korrekt färgåtergivning.

Imorgon kommer båda barnen att vara på dagis så då ska vi ta och städa upp ordentligt. Man har ju blivit lite bortskämd med att de är iväg varje vardag och har kunnat hålla efter det bra här hemma, men nu har det fallerat lite med mycket hemmatid och det har inte hunnits mer än det nödvändigaste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0