Härlig lördag

Tidig morgon. Lovisa väckte oss runt 6 i vanlig ordning, kan hon inte uppskatta konceptet med sovmorgon?
Nåja, morgonen och förmiddagen flöt på i helvfart, jag och Victor somnade en sväng i Lovisas säng till henens stora förtret.

När vi äntligen orkade ta tag i våra liv åkte vi först till Skokanonen och köpte ett par gummistövlar till Victor. Några vinterskor hittade vi inte, men han får väl ha Lovisas gamla även om de är lila och rosa. Han kan ju ändå inte gå och vinter är förhoppningsvis över snart.
Bilen satte sedan med min hjälp kursen mot Ingelstad för att hälsa på Hannah, Martin och Elvira. Grabbarna som varit där sen igår var fortfarande kvar, men begav sig efter en stund mot Växjö igen. Sen gjorde vi väl egentligen inte så mycket. Slappade, snackade skit och såg till att Lovisa inte försökte ta livet av sig, trappan var visst rolig att gå upp och ner i om och om igen. Victor lyckades skalla soffbordet så han har ett snyggt, rött märke mellan ögonbrynen.
Deras hus var jättefint och alldeles lagom, det kommer nog bli ännu finare när de har hunnit komma iordning helt och hållet, men det är ju sånt som kan ta lite tid när man har en litet bebis som vill ha uppmärksamhet mest hela tiden. Eller liten och lite, Elvira är stora tjejen nu och hade växt ordentligt sen sist vi sågs.

Nu väntar en stillsam kväll :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0