Snabbvisit i Kalmar

Jag var inte ens där i två timmar, på den tiden hann jag skriva tentan.. Eller skriva och skriva.. jag svarade på två frågor, fick hjärnsläpp och åkte hem.

Morgon inleddes med att fortsätta Victors inskolning efter förra veckans sjukdomar. Det gick kalasbra, förutom att han satte banan i halsen, men det är inget jag ens orkar bli förvånad över. Han sätter allt i halsen, han tycks inte ha någon som helst förmåga att tugga och svälja på ett normalt vis. Visst, han har 4 tänder så tuggandet kanske inte kan vara så avancerat, men han kanske ändå borde ha lärt sig att mosa till saker lite bättre innan han försöker svälja dem.
Alltså, det känns ganska jobbigt för han är ju så gammal nu så att han borde kunna äta ganska vanligt, bara man mosar lite. Han har ju fått puréer och sånt sen han var en pyttis, men under typ första halvåret kunde han inte svälja det utan satte det typ i halsen.
Han kan fortfarande inte äta någon mer avancerad mat än 8-månadersburkarna (för att jämföra konsistens) utan att sätta i halsen.
Det börjar ju onekligen bli lite problematiskt. Utöver att han redan har svårt att äta så äter han väldigt små portioner av vanlig mat, typ en halv burk sen vill han inte mer.
Någon mer som tror att Victors vällingkonto är högt? Välling ja, han äter fortfarande bara 8-månadersvälling för annars blir han stenhård i magen på en gång.

Krångligt barn det där :/

Men, men.. för att citera hans kontaktsjuksköterska.. "Han dricker nog inte bara välling när han börjar skolan. Om inte annat kommer Lovisa tala om för honom att det inte går ;)"

Kommentarer
Postat av: Tella

Smart ssk det där...har hon varit med förr, eller? ;)

2010-03-22 @ 23:10:31
Postat av: Emma

Förmodligen ;) I synnerhet med matkinkiga hjärtbarn :)

2010-03-23 @ 06:31:43
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0