Seg dag

Igår var det trevligt. Vi åkte till Hannah, Martin och Elvira för att umgås lite och spela det nya spelet som Martin köpt efter Silvios rekommendationer. Barnen var inte fullt samarbetsvilliga på punkten att sova så vi kom igång med spelandet väldigt sent. Vid det laget var jag sjukt trött och var väl inte fullt så engagerad i spelandet som jag skulle vilja vara.
Hursom hade vi en väldigt trevlig kväll. Barnen hade inte någon som helst känsla för sovmorgon heller, men vi bjöds på god frukost innan vi begav oss hem igen.
Idag är jag mest fruktasvärt trött, men det är väl som vanligt då.

Försöker få lite gjort här hemma även om det går vääääldigt långsamt. Jag har iaf varit på strumpsafari. Barnen är experter på att dra av sig strumporna och sen gömma dem på lite kluriga ställen och eftersom det är tomt i deras strumplåda så fick jag gå på jakt efter strumpor att tvätta. I vanlig ordning hittade jag mest en massa omaka strumpor.

Imorgon tänkte jag åka på loppis. Alla snackar ju om hur bra det ska vara på Östregård så jag tänkte ta mig dit en sväng, får se hur stora delar av familjen som följer med.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Emma! Imorgon är det loppis och veteranmarknad i Tyrolen, Blädinge, mellan 8-16. Det kan jag rekommendera!

Hälsningar Lena Sjödahl (Erikas mamma)

2010-05-01 @ 20:24:48
Postat av: Emma

Tack för tipset! :)

2010-05-01 @ 23:10:33
URL: http://emmut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0