Morgonpigg

Kanske fel ord i sammanhanget då jag kom hem från jobbet för en stund sen. Dock är jag ganska pigg precis när jag kommit hem och behöver varva ner lite. Sen sover jag ju bort hela dagen, sömnen brukar inte alltid vara tiptop, men den existerar. Idag ska barnen vara på dagis så då blir det lugnt och skönt hoppas jag.

Jag gillar på något sätt det där med att jobba natt. När jag var liten hade jag en bok som hette 'Vad gör folk om nätterna', den finns fortfarande kvar, nu i barnens ägo. Jag fascinerades väldigt över att folk kunde vara uppe på nätterna och göra olika saker. Nu är det lite skön stämning när jag åker hem på morgonen. Man ser hur staden börjar vakna. Man möter ett par bilar, vid busshållplatserna står morgontrötta änniskor och huttrar i väntan på bussen till jobbet och allt eftersom tänds det i fler och fler lägenheter. Det är lite mysigt på något sätt.

Det som inte är lika mysigt är att jag blivit totalt förslappad. Jag vaknar och då är det dags att börja ta itu med middagsmaten, sen ska barnen i säng. Ett par timmar kvar till jobb, men då blir det att jag slöar lite istället, surfar eller nåt. Egentligen skulle jag ju behöva komma ut lite och röra på mig. Visserligen har jag ett rörligt jobb så motionsmässigt behöver jag inte komma ut, mer grejen att få lite frisk luft och sådär. Nåja, det löser sig nog. Jag vet ju inte ens hur länge det här uppdraget pågår så jag är bara glad över att få jobba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0