38 och konsekvens

Dagens ledord. 38 är för Silvio som blir så gammal idag även om han bestämt hävdar att det är 25. Jag tror inte att alla de där gråa håren går att bortförklara längre.

Konsekvens ja.. det var ju sagt att vi skulle göra ny röntgen idag och om den ser bra ut får vi åka hem imorgon. Så blev det inte. Läkaren kom på att det var onödigt att röntga två dagar i rad. Och sen tyckte en annan läkare att vi inte skulle bli hemskickade i onödan så istället ska vi röntga på onsdag och ser det bra ut då får vi åka hem. Suck! Nåja, det positiva i det hela är att vi slipper vara på sjukhuset mer än för någon kontroll då och då.
Vi åt lite spaghetti och köttfärssås för en stund sedan och alla var glada över det. Mest Victor kanske som slapp sjukhusmaten även om de ville beställa åt honom så att vi kunde hämta. Icke, ingen idé då han ändå inte äter det, bättre att laga själv enligt de rekommendationerna vi fått om hans fettfria kost. Det är ju inte så komplicerat egentligen, light på mejeri och pålägg, fettfritt i övrigt, nötkött och vit fisk. Plättlätt. Vi har också en särskild olja att använda vid matlagning.

Nu tänkte vi ge oss ut en sväng och fira Silvio.

Kommentarer
Postat av: djustd

Lägger du ner mycket tid på bloggen? Kram! =)

2010-10-19 @ 02:16:16
URL: http://djustd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0