Ganska händelselös dag

De här dagarna tenderar att bli det, vi är ju låsta till sjukhuset. Jag sov med Victor på sjukhuset inatt.. eller sov och sov, han var ganska orolig så det blev dåligt med sömn.
Tidigt, tidigt skulle det göras ultraljud så lagom när vi vaknat rullades maskinen in. Allt såg fint ut, ingen vätska i hjärtsäcken och hjärtat kontraherar bra. Efter det var det lite fortsatt undersökningar angående forskningsprojektet som Victor är med i. Som tack för hans deltagande under några dagar fick han presentkort på Akademibokhandeln.

Under förmiddagen var Victor uppe och lekte i korridoren vilket uppskattades. Han somnade gott efter det äventyret. Vi hade bokat in en liten samtalsstund med ett par läkarstudenter efter lunch, de var intresserade av att få veta mer om livet som hjärtebarnsförälder. Eftersom vi inte är så våldsamt upptagna kunde vi ha en liten pratstund.

På eftermiddagen gick vi i samlad trupp till lekterapin, det är verkligen toppen att vara där, det finns så mycket att göra så det är inte klokt. Lovisa hade visserligen fuskat och redan varit där en sväng på förmiddagen.
Lovisa ja, den odågan. Hon smiter ut från rummet hela tiden och härjar runt i korridoren, när jag hade varit och införskaffat lunch hade hon smitit ut i trapphuset. Inte okej alls! Hon är verkligen riktigt, riktigt trött på sjukhuset. Man försöker hitta på så mycket som möjligt, gå ut och sånt, men det tycks inte räcka.

Kvällen avslutades med en informationsträff med hjärtebarnsförbundet. Vi har ju tänkt många gånger att vi borde gå med, men sen han vi avvaktat för det känns mer angeläget när barnen är större och har mer behov av att träffa andra hjärtbarn och se att det inte är så konstigt. Jag har nog börjar tänka om på den punkten, det finns jättebra aktiviteter även för familjer med mindre barn så att man kan få välkomna avbrott i vardagen.

****EFTERLYSNING****
På fredag kan Silvio vara tvungen att åka till Växjö, för att det ska fungera med allt annat måste han ta med sig Lovisa. Så vi skulle behöva någon som vill umgås med Lovisa några timmar på fredag. Hör av dig till mig eller Silvio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0