Låååååååång dag

En dag mest bestående av väntan. Tidigt på morgonen gjordes det röntgen sen fick vi vänta på besked om det blir drändragning eller inte. Vi fick veta att så skulle det bli, då ska det remissas hit och dit så återigen en massa väntetid innan det var dags att åka upp till OP. Jag och Lovisa väntade på Silvio som åkte med upp och ptja.. väntan var ordet. De kom på att de kanske vill ta bort trådarna till pacemakern också så det behövde göras ett EKG först och sen skulle någon kardiolog kolla på det och besluta om de skulle bort. Väntan var ordet.
Allt klart och vi vakna gick ner på stan för att handla lite mat och äta lite annan mat. De hade sagt att det skulle ta bortåt två timmar, men redan efter en halvtimme var det klart så Silvio sprang tillbaka till sjukhuset och jag fortsatte rasta Lovisa.
På postop var det ytterligare väntan då ny röntgen gjorts och de ville ge besked om den innan han fick flytta tillbaka. Det dröjde och dröjde.. ja, de hade tydligen mycket att göra och hann inte kolla på bilderna så till sist fick en läkare kolla honom och han fick komma ner. Röntgenresultatet väntar vi fortfarande på..

Nu ägnas all tid åt att vänta på hemfärd. Det ska röntgas igen under helgen och när allt ser bra ut, att det inte samlas ny vätska, får vi åka hem.

Idag är det förresten vår 1-åriga förlovningsdag. Minsann! Vilket betyder att det var ett år sen Victor fick komma hem efter sin förra operation.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0