Mitt i veckan

Yes, händer inte mer än vanligt. Bus och lek, ännu mer bus och lek på lekterapin där Lovisa ständigt har på sig Pippiperuken, vilket gillas av de flesta.
Det går verkligen åt rätt håll med Victors dränage, 220 ml senaste dygnet så nu är det inte mycket kvar. Förhoppningsvis blir han av med det innan veckan är slut så vi kan få åka hem igen. CRP har också bättrat sig och anitbiotikan ska bort imorgon.

Förresten, behöver inte längre någon barnvakt på fredag, Silvio kunde flytta fram mötet ännu en vecka. Det handlar ju om ett jobb som han var på intervju för, han har gått vidare och då vill företaget som han eventuellt anställs av träffa honom också. Kan man inte komma missar man jobbchansen, men Silvio anses ha tillräckligt starka skäl för att inte kunna komma vilket är bra då det underlättar en hel massa för oss.

Lite roligt idag, sprang på en gammal bekant i korridoren då han tydligen jobbade med att leverera gas till sjukhuset. Har inte sett honom på några år så det var lite roligt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, Tobias då förstår jag? Vad kul, hur var det med honom?

Hur länge tror du ni måste va kvar i Lund? Måste va jobbigt för er alla att va fast där nere :( Men himla skönt att Victor verkar återhämta sig så fort! Kramkram

2010-10-13 @ 20:07:47
Postat av: Emma

Ja, det var Tobias jag träffade. Det verkade bra med honom även om han snart slutar på jobbet då företaget inte längre vill hyra in personal. Men, men.. :)



Jag tror inte att vi behöver vara kvar här jättelänge till, nu är det betydligt mindre mängder i dränaget så några dagar till sen vill vi hem.. Kirurgen var ju extremt optimistisk och trodde att de kunde dra dränaget redan i morgon, men jag vågar nog inte vara fullt så optimistisk.



Längtar hem till allt som är normalt, dagis för Lovisa, umgås med vänner osv...



Hoppas ni har det bra. Kram

2010-10-13 @ 21:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0