Hemma och vilar (?) upp oss

Typ.
Barnen transformerade till två tornadors så fort vi klev innanför ytterdörren.
Jo, för nu är vi på permission ett par dagar.
Alla undersökningar igår gick som smort. Lillkillen var lite vinglig när han hade vaknat, men efter ett tag fick han ordning på balansen igen och var pigg och glad. Vi slapp sova på sjukhuset inatt utan fick vara hela familjen på Ronald McDonaldhuset vilket var skönt.
Idag på förmiddagen var vi tillbaka på sjukhuset för att prata lite om medicinering samt ta ett ultraljud till. Vi måste ju sätta ut Waranet nu för att minska blödningsrisken vid operationen, men han kan få Fragminsprutor om PK går ner för lågt. Så imorgon ska vi till sjukhuset och ta prov.
Silvio däremot ska till Kalmar imorgon för en jobbintervju. Jobbet är i Växjö, men intervjuerna i Kalmar. Lite omständigt och verkligen inget vi har råd med egentligen, men man måste ju för chansen till ett jobb.
Jag ska också på jobbintervju, men inte imorgon för då kunde inte han som intervjuar så vi får ta det lite längre fram, det skulle inte vara några problem. Det är en vän som tipsat mig för jobbet, hoppas att det kan vara till min fördel.
Victor har förresten gått runt med en liten inspelningsmanick på sig nu i ett dygn. Det ingår i något forkningsprojekt där man vill undersöka hjärtrytmen före och efter operation. Äntligen har han sluppit den och alla sladdar till den så nu trasslar han inte in sig i allt hela tiden.
Operationen ja.. den blir nog lite tuffare än de tidigare.. nu ska hela blodomloppet kopplas om igen och syrerikt och syrefattigt blod ska separeras, tills nu har det blandats. Tydligen är det ökad risk för vissa blödningar samt vätskeansamlingar så det kan bli längre tid med dränage. Det är ett forkningsprojekt kring det också som han deltar i, att ta reda på om de kan hitta någon optimal tid för användning av dränage.
Nåja, nu tänker vi inte mer på det ett par dagar, det blir nog med tankar på söndag då vi ska ha samtal med kirurgen och sjukgymnasten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0