Fröken gris

Det kan man nästan kalla Lovisa för nu är det bara rosa som gäller i färgväg. Jag vet inte riktigt vad som hände, men helt plötsligt skulle allt vara så väldigt tjejigt. Idag hade hon på sig sina nya kläder vi köpte i fredags. Vi skulle egentligen bara köpa lite byxor till Victor, men Lovisa fick hon också. Först hittade hon ett par rosa, tighta jeans som hon inte fick för hon skulle inte kunna röra sig i dem om hon väl fått på sig dem. Istället fick hon rosa mjukisbyxor, sen fick hon välja tröja och det blev en rosarandig (anda färger än rosa på ränderna). Idag skulle hon ha på sig de kläderna.
what else? Vi köpte födelsedagspresenter till barnen idag. Lovisa fyller ju år på söndag och Victor 8 dagar senare. Det blev lite blandad kompott och sett till leksakerna märks det nu hur könsmedvetna de är eller hur man nu ska säga. Vi uppmuntrar dem att leka med alla typer av leksaker och på dagis är det samma sak ändå lyckas de fastna för typiskt tjejigt och typiskt killigt så i present får de sådant som de förhoppningsvis helst av allt vill ha.
Lovisa kommer att få ett set med My Little Pony (för några månader sedan sa Silvio att hon aaaaldrig skulle få det), hon får ett Pippibäddset, en Pippitröja och en klänning.
Victor får en lastbil med bilar på (sån där som fraktar från typ fabriken till butiken), 2 pymasar och en Star Warströja.

Hoppas de blir nöja, det känns svårt att köpa leksaker nu, de har precis fått en laddning efter jul och bara kläder är inte så roligt att få. Hade det varit sommar hade Lovisa fått en cykel och Victor en rutschkana. Men det får de väl i sommar då om de vill ha det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0