Nya städmöjligheter

Barnen har inte låtit oss vila en sekund av det nya året. Idag har de haft ett himla sjå med att vända upp och ner på hela lägenheten. De har lyckats med storslagna saker som att dra ut nästan allt glitter ur granen, hälla ut ett spel med en massa småsaker i, måla sig själva i fina kulörer med överstrykningspennor, tvätta (?) köksgolvet genom att hälla ut ett glas vatten.. osv osv. Det ska bli spännande att städa sen, är lite osäker på vad som kan hittas.
Och helt appropå städning behöver vi nog skaffa oss en ny dammsugare igen, den vi har har gått sönder i röret så man får vara en dvärg för att höjden på den ska kännas bekväm. Så vitt jag vet är jag inte en dvärg så det får bli ny dammsugare istället. Mer eller mindre daglig användning i drygt ett år gör väl sitt till för slitaget och sen köpte vi ju inte direkt någon dyr dammsugare.
Igår fick bilen bli avställd, det kändes lite märkligt, men också lite skönt. Nu behöver jag inte tänka på den förrän jag har råd att tänka på den. Det enda som känns lite negativt med det hela är att jag ska ta mig till jobbet. Cykla ska jag göra, så lämpligt då att det regnade på nyårsnatten så det är alldeles glashalt ute. Jag får cykla sakta och försiktigt, om jag börjar nu kanske jag hinner fram i tid.
Och appropå jobb så har jag ont i min handled idag vilket inte känns så lovande, men jag tänkte ignorera det.

Kommentarer
Postat av: Tella

Samåkning är inte tänkbart?

2011-01-02 @ 19:42:08
Postat av: Emma

Jag har verkligen pinsamt nära till jobbet och det är ingen som åker förbi där jag bor.. :)

Jag har nära som i att det tar 5 minuter att köra dit, och då är cykelvägen bra mycket kortare då man kan gena.

2011-01-02 @ 20:50:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0