Hit och dit

Ja, det har nog varit en lite sån dag. Den började med att jag kände mig risigare än risigast. Sömnbrist, stress och dåligt med vettig mat har fått min mage att klappa ihop fullständigt, totalt illamående som inte är över än. Det i kombination med att Victor var sjuk gjorde att jag stannade hemma från jobbet idag, men bara idag. Imorgon ska jag ändå dit och kämpa lite.
Det tog tid på sjukhuset idag, allt går så långsamt så Silvi och Victor fick vara där och vänta nästan hela dagen på ortopeden.
Jag å andra sidan insåg att Victor på sjukhus och Lovisa utan dagis imorgon inte var ett helt vinnande koncept så jag kollade med mamma om hon kunde ha Lovisa nu i några dagar. Det skulle hon ju i vilket fall som, men helst i samband med lite finare väder så att de kan vara ute. Nu blev det som det blev och mamma kom och hämtade Lovisa efter dagis. Lovisa blev först glad när jag sa att hon skulle åka till mormor, men sen när hon förstod att inte jag skulle med blev hon jätteledsen och ville inte krama hejdå. Mamma ringde när de kommit hem och då var Lovisa sig själv igen, babblade på och hade en massa hyss för sig med hunden så det kommer nog gå bra.
När jag äntligen kom till sjukhuset fick jag vända i dörren för då fick Victor äntligen komma hem. Väl hemma var han ett litet fyllo, han var fortfarande ordentligt påverkad av det lugnande han fått när tån skulle tömmas så han yrade runt här ett par timmar och liknade mest sin far efter en firmafest ;).

..Och jag åkte på kvällspasset på sjukhuset, det gick tacksamt nog väldigt snabbt, men det blev promenad hem i regnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0