Det går alltid snabbt i min värld

Idag blev jag uppringd av persnalchefen på företaget här i Växjö som jag varit uthyrd till under vintern, hon erbjöd mig en anställning tom 31/8 med start redan imorgon. Eftersom jag inte har så värst mycket för mig just nu förutom två veckor i månaden i Ljungby och lite casinojobb annars så hade det bara varit dumt att tacka nej. Det känns skönt att veta vad jag ska göra i fem måndader framöver, dessutom kommer jag att jobba på dagskiften nu istället så jag kommer förhoppningsvis vara lite mindre zombie.

Eftermiddagen har ägnats åt sjukhusbesök med Victor, det var dags för nytt ultraljud. Allt såg hur bra ut som helst så nu ska vi gå över till halvårskontroller istället. Victor ska även sluta med Waran så snart allt är godkänt av Lund och kommer då gå över till Trombyl igen, bra det också då han slipper alla blodprover för att se om doseringen stämmer.
Han vägde 17 kg med kläder på och var 91,5 cm lång så han är stor minsann. Tröjor får vi ändå köpa i storlek 98/104 för han har lång överkropp och sen små taxben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0