Dagens boktips

Eric Ericsson - Brev till samhället

Baksidetext: "Mitt namn är Eric Ericsson och jag företräder en grupp indiander i Nordamerika. Indianerna har under lång tid varit en mycket utsatt grupp. Jag undersöker nu möjligheterna att anlägga ett indianreservat i Arboga kommun. I praktiken så skulle det innebära 40-60 hektar mark där ett hundratal indianer skulle bo och leva. Fördelen med Arboga kommun är klimatet som påminner mycket om indianernas ursprungsklimat. Har Arboga kommun möjlighet att avvara 40-60 hektar eller arrendera ut marken på en tio års basis? Vi skulle vilja lösa det så fort som möjligt för det är tänkt att indianerna skall komma till Sverige redan i juni."

Eric Ericsson skriver brev med fantastiska idéer och förslag till myndigheter och företag i Sverige. Denna bok är en samling av breven och de lika fantastiska svar han har fått.

Jag tycker: Egentligen behöver jag inte tycka mer, boken är hysteriskt rolig. Är det skoj eller allvar? Är Eric Ericsson ett pseudonym? Ja, jag undrar, men äsch, varför fundera. Läs och ha lite roligt istället.

Kommentarer
Postat av: Yoyo

Eric Ericsson är inte ett pseudonym, han är son till HC Ericsson, professor i grafisk design. Har haft föreläsningar med honom, otroligt rolig!

2010-07-24 @ 00:07:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0