Dagens boktips

Dagens boktips är en hint till mina vänner att joina mig och bli föräldrar ;).

Ann Söderlund och Hannah Rosander - På smällen - från A till Bebis

Baksidetext: I den här nya uppdaterade På smällen - från A till Bebis finns allt en gravid behöver veta. Fakta om hur både bebisen och du som gravid utvecklas varvas med blivande mammors personliga berättelser, den ena mer intim än den andra. Boken ger praktiska tips och svarar på en mängd frågor, som vad man gör om den blivande pappan är jätteskraj när han får veta att han ska bli pappa. Går det att ha sex när man är gravid? Var hittar man billigt och snyggt mammamode? (Svar: i din killes garderob - sy om bara!) Och kan man verkligen ta ett glas vin ibland?
Personligt och med många skratt dryftar författarna kroppens alla överraskningar, hjärnans frispel och omgivningens nerver. För den gravida och hennes partner finns dessutom plats att fylla i viktiga gravidminnen som när första sparken kom och när tjejen gick över gränsen.
På smällen är en bok att bära med sig redan innan det blå strecket tonar fram. Den guidar genom MVC-testerna, karriären och krämporna till den ljuvliga stund då ett skrynkligt underverk ser dagens ljus.
Kort sagt - från A till Bebis.

Jag tycker: Det här var den första boken jag köpte när jag väl bestämt mig för att jag skulle fortsätta min graviditet. Jag tycker riktigt mycket om den och trots att jag läst hur många andra böcker som helst är det denna som varit favoriten. Den är öppen och hjärtlig, som en fika med kompisarna och författarna drar sig inte för att bli personliga och berätta alla möjliga pinsamheter som kan inträffa. Klockren bok skulle jag säga även om den mest står och samlar damm nu ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0