Ett boktips

Paulo Coelho - Elva minuter

Baksidetext: Elva minuter bygger på en sann historia in en ung, vacker kvinna från en bergsby i Brasilien. "Mitt mål är att förstå kärleken", skriver Maria i början av sin dagbok. Men hennes första möte med kärleken slutar olyckligt och hon bestämmer sig för att aldrig älska någon igen. Av längtan till ett bättre liv låter hon sig dock förföras av en schweizisk teaterdirektör och flyttar till Genève, där hennes förhoppningar om rikedom och berömmelse slutar i prostitution.
Efter det hårda mötet med verkligheten drivs Maria allt längre bort från drömmen om att förstå kärleken. I stället försöker hon få grepp om livet och människans innersta väsen genom de flyktiga relationerna med sina kunder. En dag dyker konstnären Ralf upp, och deras möte blir en vändpunkt för dem båda.

Jag tycker: Inte sduperspännande och särskilt givande, brukar verkligen älska Coelhos böcker. I vanlig ordning är det också en personlighetsutveckling som står i centrum. Kan väl säga att jag varken tycker bra eller dåligt om den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0